joi, 25 aprilie, 2024

Nava Akademik Cerski a părăsit apele daneze, unde a realizat secțiunea conductei ‘Nord Stream-2’

Distribuie:

Publicat:

Nava ”Akademik Cerski” a părăsit apele daneze, unde a realizat secțiunea conductei ”Nord Stream-2” și va așeza secțiunea de 2,6 kilometri a celui de-al doilea fir al gazoductului în zona economică exclusivă a Germaniei din Marea Baltică, informează RT.

«Nava ”Akademik Cerski” specializată în așezarea de conducte va realiza secțiunea de 2,6 kilometri a celui de-al doilea fir al gazoductului în zona economică exclusivă a Germaniei. Toate lucrările se desfășoară în conformitate cu aprobările primite», a anunțat biroul de presă al Nord Stream 2 AG.

Compania a precizat, de asemenea, că notificările corespunzătoare au fost publicate de serviciile germane de profil. Aprobarea pentru așezarea conductelor este valabilă pentru perioada 17 iulie – 15 august, după cum precizează postul de televiziune NTV.

La 11 iunie s-a anunțat că lucrările de construcție la secțiunea offshore a primului fir al gazoductului ”Nord Stream-2” au fost finalizate din punct de vedere tehnic. A doua navă ce participă la construcția ”Nord Stream-2”, ”Fortuna”, a rămas, deocamdată, în apele Danemarcei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img