joi, 25 aprilie, 2024

Încălțăminte susceptibilă a fi contrafăcută, confiscată la frontieră

Distribuie:

Publicat:

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie română și R. Moldova, care transporta 48 de perechi de încălțăminte contrafăcută.

 În data de 04 iulie a.c., în jurul orei 23.45, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localității de frontieră Zaboloteni, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat cu cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 23 de ani.

La controlul de frontieră, colegii noştri au descoperit pe bancheta din spate și în portbagajul autovehiculului, 48 de perechi de articole de încălțăminte sport ce purtau însemnele grafice ale unor mărci înregistrate și prezentau semne de contrafacere.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii bunurilor în cauză, cu o valoare de aproximativ 18.790 de lei, în vederea confiscării și expertizării.

 Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, pentru produse identice sau similare.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img