vineri, 29 martie, 2024

„Ne-am certat, si-a facut bagajele si a plecat!” Andreea Banica a venit la TV azi si a anuntat

Distribuie:

Publicat:

Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea, au una dintre cele mai longevive relatii din showbizul romanesc, dar se iubesc la fel ca in prima zi. Dar, relatia dintre ei nu a fost lipsita de certuri si de multe ori artista si-a facut bagajele si a plecat, asa cum a marturisit sotul ei.

Andreea Banica si sotul ei au parte de o dragoste cu nabadai si, deschisi din fire, cei doi au recunoscut, intr-o emisiune TV , ca au existat si ceruturi in relatia lor de cuplu.

„Am facut nunta in 2008, dar noi suntem impreuna din clasa a noua. Anii au trecut foarte repede. Nu exista un secret al unei relatii de lunga durata. Stii de cate ori si-a facut Andreea bagajele si a plecat cand ne-am certat? Acum ma pune pe mine sa plec.” a marturisit Lucian Mitrea.

„Iti trebuie noroc sa ai o relatie de genul asta, e vorba si de compatibilitate. Acum cand ne certam n-am unde sa plec, ma inchid cu cheia intr-un dormitor si el vine si bate la usa. Eu n-am plecat o zi de acasa, am plecat in trecut cand nu aveam copii, dar nu apucam noaptea. Cand ne certam acum eu plec in alta camera, ca nu am unde. Ne-am oprit aici cu copiii, pe la 24 – 25 de ani e bine sa ai un copil, e mai usor sa iti intelegi copilul cand esti tanar.” a completat Andreea Banica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img