luni, 18 martie, 2024

Ne-am dori ca după Comitetul Executiv PSD să nu iasă făramiţat; aceste crize nu fac bine ţării

Distribuie:

Publicat:

Play

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD, a afirmat, luni, că îşi doreşte ca partidul să nu fie fărâmiţat după Comitetul Executiv Naţional, precizând că trebuie luate "măsuri asiguratorii", astfel încât să nu se mai repete astfel de "crize", care nu fac bine ţării.

La sosirea la sediul PSD, înaintea CExN al partidului, Firea a spus că îşi doreşte "o concentrare pe subiecte şi mai puţin pe dispute interne".

"Ne-am dori ca după această şedinţă Partidul Social Democrat să nu aibă de pierdut, să nu iasă fărâmiţat, să nu iasă decimat şi ne-am dori să rămânem în continuare colegi şi prieteni", a declarat Firea.

Ea a precizat că "aceste crize" nu fac bine ţării, românilor şi nici Partidului Social Democrat.

"Ceea ce ne dorim foarte mult – şi aceasta a fost decizia luată împreună cu toţi colegii de la sectoarele din Bucureşti – este să aflăm ce urmează. În funcţie de deciziile care se vor adopta la Comitetul Executiv, care este proiectul pentru următoarele zile, astfel încât să nu mai riscăm să ajungem în această situaţie, după alte câteva luni să fim din nou într-o criză politică. Trebuie să fim conştienţi că aceste crize nu fac deloc bine ţării în primul rând, românilor şi, bineînţeles, nici nouă, ca partid, nu ne fac bine. Şi este de evidenţă faptul că trebuie să ne luăm acum măsuri asiguratorii să nu se mai repete astfel de momente peste câteva luni", a mai afirmat Firea.

 

AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img