News Flash:

Nea’ Marin la HUSI” Virginel Solomon reuseste sã facã tot ceea ce l-am invatat si mai mult decat atat.”

7 Mai 2014
4839 Vizualizari | 0 Comentarii
Cunoscutul coregraf folcloric Nea' Marin, pe numele sau real Marin Barbu, a poposit in cursul zilei de luni, 5 mai la Casa de Cultura” Alexandru Giugaru” Husi, unde a vizitat ansamblul folcloric” Trandafir de la Moldova”. Aici a asistat la repetitiile tuturor grupelor de dansatori condusi de catre coregraful husean Virginel Solomon.

Nea' Marin a plecat de la Husi zambitor si plin de mandrie ca fostul sau elev face o treaba minunata alaturi de acesti minunati copilasi care se dedica trup si suflet dansului popular. Acesta precizand intr-o intalnire cu primarul husean, Ioan Ciupilan, ca “Trandafirul Husean” are nevoie de proxima sustinere a domniei sale, iar ca in mod categoric acestia au nevoie de un microbuz care sa le ofera transportul la toate competitiile la care sunt invitati, pentru ca dansii sa mearga si sa demonstreze tuturor ca Husi-ul este un oras plin de talente, plin de copii minunati.

Ba mai mult, acesta s-a aratat foarte interesat de faptul ca "Trandafir de la Moldova" sa intre intr-un circuit alaturi de “Hora din Strabuni” din Vaslui.

Este cunoscut faptul ca Marin Barbu este presedinte al Consiliului International de Organizare a Festivalurilor Folclorice (CIOFF), realizator a multor emisiuni care au avut un rating maxim, este si un promor cultural, acesta aratandu-se interesat de valorile folclorice vasluiene.

Directorul Casei de Cultura” Alexandru Giugaru” in persoana lui Sergiu Gaina, a declarat pentru cotidianul BUNA ZIUA VASLUI:

“Sunt mandru de vizita marelui coregraf Marin Barbu in umilul nostru orasel si in special in institutia pe care o conduc. Nu pot spune decat ca voi lupta in continuare impreuna cu coregraful Virginel Solomon si dirijorul Valerica Petraru sa reprezentam national si international municipiul Husi, impreuna cu acesti copii speciali care trudesc de zor sa faca performanta. Speram sa avem sprijinul Consiliului Local si al primarului Ioan Ciupilan in continuare.”

husi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1833 (s) | 34 queries | Mysql time :0.059734 (s)