joi, 18 aprilie, 2024

Neculai zis si „Actipild ” de la IPJ VASLUI, arestat preventiv pentru proxenetism si santaj – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Neculai MIHAILA, personal contractual din cadrul Inspectorului de Poliție Județean Vaslui care ocupa postul de sofer si mecanic  a fost arestat pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de proxenetism si santaj . Practic, invidiul poreclit si ACTIPILD, detinea fotografii indecente cu minore . Ba mai mult, barbatul obliga fetele sa se prostitueze . Politistii vasluieni au descins in doua localitatii ale individului, unde au descoperit probe pe baza carora au reusit sa aresteze prezentiv individul pentru o perioada de 30 de zile .

„La data de 2 mai, politistii din cadrul Sectiei nr. 6 Politie Rurala Negresti au pus in executare doua mandate de perchezitie domiciliara, unul pe raza municipiului Vaslui, iar cel de-al doilea pe raza orasului Negresti. In baza mandatului de aducere emis in cauza a fost condus la sediul politiei un barbat de 49 de ani, cu domiciliul in municipiul Vaslui.

In urma cercetarilor s-a constatat faptul ca in perioada mai 2018 – aprilie 2019, barbatul ar fi determinat si inlesnit practicarea prostitutiei de catre 4 tinere, cu varste cuprinse intre 15 si 21 de ani, domiciliate pe raza judetului Vaslui, acesta fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de proxenetism si santaj.

Cercetarile sunt continuate pentru documentarea intregii activitati infractionale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui.

Barbatul banuit de savarsirea faptelor a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentat Judecatoriei Vaslui cu propunere de luare a unei masuri preventive. „ spun cei de la IPJ VASLUI

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img