joi, 18 aprilie, 2024

NEGRESTI : I-AU PRINS CU DROGURI

Distribuie:

Publicat:

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Vaslui si procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 3 perchezitii la persoane banuite de operatiuni ilicite cu droguri si substante psihoactive. Fata de un barbat de 18 ani s-a dispus continuarea cercetarilor sub control judiciar.

La data de 6 iulie, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Vaslui, au efectuat trei perchezitii domiciliare, pe raza orasului Negresti – judetul Vaslui, la locuintele unor persoane banuite de efectuarea de operatiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive fara a avea autorizatie, precum si de detinere de droguri de risc in vederea consumului propriu.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2016 – 2017, un barbat, de 18 ani, din orasul Negresti, ar fi procurat, detinut si pus in vanzare substante susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza orasului Negresti.

De asemenea, in cursul lunii iulie a.c., acesta ar fiprocurat si detinut cannabis, la domiciliul sau.
In urma perchezitiilor, au fost ridicate 84 de doze ce contin substanta psihoactiva MDMB,  cannabis si bunuri care ar fi servit sau ar fi provenit din activitatile ilicite. 

Fata de cel in cauza s-a luat masura controlului judiciar, pentru 60 de zile.
La actiune au participat si politisti din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img