joi, 28 martie, 2024

NEGRESTI: Un barbat a murit in timpul unei reuniuni a PMP

Distribuie:

Publicat:

Un barbat de 60 de ani, din orasul vasluian Negresti, a murit, marti, la o reuniune a PMP organizata la o proprietate a liderului filialei Vaslui a partidului, Corneliu Bichinet. Acesta se intorsese cu o parte dintre membrii de partid dintr-o actiune electorala si statea la masa cu acestia.

Barbatul a fost gasit in stop cardio-respirator de catre echipajul medical solicitat la interventie in curtea unei proprietati din Negresti a presedintelui PMP Vaslui, Corneliu Bichinet, potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui.

”Medicul de pe ambulanta ne-a sesizat ca s-a constatat decesul, dupa efectuarea manevrelor de resuscitare. Politistii deplasati la fata locului au fost informati de catre rude ca barbatul era cunoscut cu afectiuni medicale, motiv pentru care medicul care a intervenit a considerat ca nu reprezinta un caz medico-legal care sa necesite autopsia”, a declarat responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Presedintele PMP Vaslui, Corneliu Bichinet, sustine ca barbatul de 60 de ani a ajuns in incaperea unde statea la masa impreuna cu cei care se ocupa de campania electorala dupa ce unul dintre membrii de partid a constatat ca striga la poarta proprietatii sale.

”In timp ce stateam la masa, afara, la gard, striga cineva tare, nedeslusit, iar cainii din curte latrau puternic. Unul din cei cu care ma aflam la masa s-a dus sa vada ce se intampla, iar cand a venit a spus ca cineva, intr-o stare nu prea buna, care se simte rau, este la poarta. I-am spus unui baiat sa-l aduca pe om in curte, daca nu este in regula. Domnul Scafaru (Dumitru Scafaru n.r.) a ajuns in camera unde eram noi, l-am recunoscut, insa n-am reusit sa ne intelegem. I-am lasat pe masa farfuria din care voiam sa mananc eu. La masa nu era scaun. Trei dintre membrii de partid cu care ma aflam l-au vazut cum a incercat sa manance si, fulgerator, omul s-a prabusit. Cineva l-a prins in brate, altfel ar fi cazut pe gresie. Cativa dintre cei cu prezenta de spirit l-au resuscitat afara, pe terasa, iar cineva a sunat imediat la 112. Cei de la SMURD au ajuns rapid la fata locului si cred ca l-au resuscitat in ambulanta cateva zeci de minute”, a declarat Corneliu Bichinet.
Liderul PMP a negat faptul ca ar fi oferit mancare si bautura cu scopuri electorale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img