News Flash:

“Neica Nimeni” din CL HUSI.Andrei Pantelimon, isi bate joc de husenii-FOTO

1 Februarie 2016
3496 Vizualizari | 0 Comentarii
Andrei Pantelimon, cel care a intors spatele partidului care l-a propulsat in Consiliul Local Husi, isi bate joc efectiv de sedintele de CL, dar si de cetatenii municipiului Husi, care,  la randul lor, i-au acordat votul de incredere in Campania electorala. Acest individ, fost membru PPDD, actual PSD, traieste pur si simplu in municipiul Iasi, insa este consilier al municipiului Husi.

Isi permite aroganta de a fuma din tigara electronica in timpul sedintelor de consiliu, sa faca pauze de zeci de minute, pentru a vorbi la telefon, in timp ce in sala de sedinte, alesii municipiului dezbat subiecte importante. Pe tanarul consilier/vanzator de articole de constructii din Iasi, nu il intereseaza decat remuneratia de la sfarsitul lunii. Vine de la Iasi la Husi, participa la sedintele de CL, voteaza dupa cum a primit directive de la omul care l-a adus in PSD, iar apoi pleaca linistit la Iasi.

Dovada nepasarii acestui individ v-o relatam noi, printr-o fotografie care vorbeste de la sine. In timp ce in sala de sedinte era dezbatut subiectul burselor scolare din institutiile de invatamant, "neica nimeni” Andrei PANTELIMON, vorbea la telefon, relaxat pe canapeaua de pe sala Primariei Husi. Cu doar 5 minute inainte, se facuse o pauza in care alesii au avut timp pret de 10 minute sa se "recreeze". Individul, Pantelimon, a facut in total 4 iesiri in timpul discutiei celor 38 de subiecte. Prima iesire din sala a fost facuta pentru a-si bea cafeaua cumparata de la automatul de cafea din hol. VEZI FOTO MAI JOS.

 

Galerie Foto


alexandru pantelimon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0976 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041905 (s)