sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Nelu Ploiesteanu s-a impacat cu sotia, dupa moartea fiului lor: O iau si pe ea cu mine

Distribuie:

Publicat:

Nelu Ploiesteanu s-a impacat cu sotia! Moartea fiului lor din luna aprilie a anului 2018 i-a apropiat din nou pe cei doi. Au fost si zvonuri ca artistul ar avea si ceva probleme de sanatate, dar Nelu Ploiesteanu a infirmat ca ar fi vorba de asa ceva in ceea ce-l priveste.

„Probabil ca s-a inteles gresit, eu am venit la domnul Brancu aseara, dupa care mi-am onorat un contract de la Slanic Moldova. Am avut alte probleme, am fost la baiat, la cimitir. Nu stiu ce au inteles astia din televiziune.  Cand am fost bolnav am recunoscut la toata lumea, am avut niste probleme mai delicate, am avut asta cu muschiul de la piciorul drept, dar multumesc lui Dumnezeu, pot sa alerg, sa muncesc.”, a povestit Nelu Ploiesteanu la o emisiune TV.

Nelu Ploiesteanu s-a impacat cu sotia! Cei doi petrec mult timp impreuna, dupa drama pierderii baiatului lor

Pierderea fiului l-a apropiat pe Nelu Ploiesteanu de fosta sotie. Dupa ce Mihaita a murit la 28 de ani, in aprilie 2018, acum Nelu Ploiesteanu si sotia sa sunt mai apropiati. Artistul trece printr-o perioada mai buna dupa drama de anul trecut. „Daca as spune ca sunt minunat, radeti de mine. De la o varsta incolo te mai doare ceva.  Multumesc lui Dumnezeu ca mi-am mai revenit dupa pierderea baiatului…a inceput sa ni se intipareasca in minte ca mergem la baiat. De 8 luni de zile nu lipseste nimeni de la mormantul lui.” a spus artistul.

Despre relatia sa cu sotia, Nelu Ploiesteanu a spus ca lucrurile s-au schimbat dupa ce si-a pierdut baiatul. „Sunt foarte bine cu sotia, o iau si pe ea cu mine intr-o vacanta, am o casa la munte, ca o casa la tara.”, a povestit artistul in varsta de 68 de ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img