vineri, 29 martie, 2024

Nelu Tataru este hotarat sa devina primarul husenilor: Doctorul Tataru va fi si la Spital, dar are o datorie fata de acest oras-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Intr-o conferinta de presa organizata vineri, 27 mai, la sediul PNL Husi, doctorul Nelu Tataru, candidatul Partidul National Liberal la functia de primar al municipiului Husi, a iesit public si a declarat ca este ferm convins ca husenii s-au saturat de aceasta conducere a orasului si ca este momentul pentru o schimbare. Potrivit declaratiilor medicului chirurg, Nelu Tataru, adversarii sai au incercat sa foloseasca o tactica electorala eronata, iar declaratiile facute de socialiștii democrati, referitoare la faptul ca el este un medic bun si ca trebuie sa ramana in spital, nu il pot decat ajuta in lupta politica cu actualul primar, Ioan Ciupilan. Nelu Tataru a dat asigurari husenilor ca va ramane medicul lor, chiar daca va castiga fotoliul de la primaria Husi.

Intr-o maniera calma si de bun simt, Nelu Tataru alaturi de consilierii sai, a declarat ca adversarii politici au ales sa marseze si in 2016, cu aceeasi prostie, avansata si in campania parlamentara din 2012! Nici macar nu au constientizat faptul ca husenii sunt primii care stiu ca senatorul Tataru si-a respectat la milimetru promisiunea facuta atunci, cand le-a spus “DA, va voi reprezenta in Parlamentul Romaniei, dar ma intorc sa fiu DOCTORUL HUSENILOR”

“Am ales sa raman, dar n-am ales sa ma aplec la anumite presiuni. Daca este lume care m-a apreciat ca si CHIRURG si a vazut ca nu am dat inapoi, sa fie sigura ca nu voi da inapoi nici ca PRIMAR!”, Dr. Nelu Tataru

“Doctorul Tataru va fi si la Spital, dar are o datorie fata de acest oras. Nu vrea sa-si reproseze peste 10 ani ca putea face ceva si nu a facut! Totul este la mana husenilor”
“Am intalnit in aceasta campanie, multa lume care avea niste probleme. De exemplu, “Doctorul Tataru, la spital, Primaria, face, ca vrea, ca nu vrea…”. Da, imi doresc sa schimb fata acestui oras! Fata acestui oras se poate schimba doar prin Primarie, acolo este autoritatea locala: un primar si aparatul primarului; apoi un Consiliu Local, care trebuie sa isi recastige acea demnitate pe care a avut-o odata, fiind cel care legifereaza, iar primarul si aparatul Primariei sunt cei care trebuie sa execute. Apoi mai sunt unii care spun: “Ce vom face la Spital, nu va mai fi doctorul Tataru?”. Doctorul Tataru va fi si la Spital. Dar are o datorie morala si nu numai fata de acest oras, de a schimba! Nu vrea sa-si reproseze peste 10 ani ca a fost un moment cand putea face ceva pentru acest oras si nu a facut! Alternativa husenii o au in acest moment. Intrebati acum 4 ani, pentru alegerea facuta, au spus “nu am avut pe cine!”. Anul acesta este o alternativa! Le dam husenilor aceasta alternativa: doctorul Tataru si echipa PNL Husi, pentru o noua administratie locala.

Candidatul PNL, NELU TATARU, a dat asigurari ca asa cum in 2012, le-a promis ca va ramane medicul lor, acum le da asigurari ca vrea sa fie PRIMARUL si medicul lor. Nimic nu se va schimba simtitor.” Daca Doctorul Tataru a putut de la Bucuresti sa vina sa opereze, a putut ca luni dimineata sa plece spre Bucuresti, de la Spital, iar miercuri seara sa se intoarca la Spital, cu un program de aproape 3 ani de zile, in care era doar 7 ore, nepermitandu-mi-se, conform legii, pana la 50% din norma de baza.”, declara Nelu Tataru

“Am ramas si raman doctorul husenilor, dar in momentul acesta vreau sa devin primarul acestor oameni, impreuna cu care vreau sa schimbam fata orasului! Lumea cred ca a inteles oarecum mesajul! Este un parteneriat pe care Primarul Tataru vrea sa il faca cu cetatenii. Conducerea acestui oras se face impreuna, nu se face de unul singur, nu se face de un atotstiutor! Sunt niste consilieri cu o anumita expertiza, fiecare in domeniul lui, care vor trebui la un moment dat, sa dea si ei socoteala, in fata alegatorilor, in fata cetatenilor care i-au votat si nu au vazut doar un om, pe Doctorul Tataru, au vazut o echipa a PNL. “, adauga candidatul la primaria Husi.

“Traiesc un deja-vu din 2012, cand aceleasi personaje – o mare parte din ele – mergeau si spuneau “nu-l votati, ca daca il votati, pleaca si nu veti mai avea doctor”. Eu le-am promis ca ma intorc si m-am tinut de promisiune”!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img