vineri, 29 martie, 2024

Nepoata lui Donald Trump și-a luat un apartament la New York cu 7 milioane de dolari, după ce a scris o carte cu dezvăluiri din familia sa

Distribuie:

Publicat:

Mary Trump, o nepoată a fostului președinte Donald Trump, care a scris o carte de dezvăluiri despre familia Trump, a plătit 7 milioane de dolari pentru un apartament în Manhattan, relatează Wall Street Journal.

Apartamentul se află la 565 Broome, o clădire de lux din Soho, proiectată de arhitectul italian Renzo Piano, laureat al premiului Pritzker.

Casa de aproximativ 2.250 de metri pătrați are trei dormitoare și a fost vândută de către dezvoltator, arată înregistrările, scrie mediafax.ro.

Mary Trump nu a fost disponibilă imediat pentru comentarii. Memoriile sale din 2020, "Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man", s-a vândut în aproape un milion de exemplare în precomenzi și vânzări în prima zi.

Firma imobiliară italiană Bizzi & Partners Development a dezvoltat proiectul împreună cu Aronov Development și Halpern Real Estate Ventures. În 2018, cofondatorul Uber, Travis Kalanick, a cumpărat un penthouse în clădire pentru aproximativ 36 de milioane de dolari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img