News Flash:

Nepotul lui Stalin declara: "Putin nu are creier"

29 Ianuarie 2015
1742 Vizualizari | 0 Comentarii
Evgheni Djugasvili (79 de ani), nepotul dictatorului sovietic Iosif Stalin, atribuie presedintelui rus Vladimir Putin responsabilitatea provocarii crizei din Ucraina, într-un interviu pentru The Daily Mail, citat de mass-media ucrainene.

Chiar daca bunicul sau este considerat responsabil de moartea a 40 de milioane de oameni, Evgheni Djugasvili sustine ca Stalin nu a fost un 'canibal însetat de sânge', în schimb îl critica pe actualul lider rus Vladimir Putin, despre care spune ca 'nu are creier'.

Într-o diatriba devastatoare, el insista ca Putin nu este un lider puternic ca Stalin; este mai preocupat de imaginea sa publica decât de politica, în timp ce tara este condusa de un guvern de 'hoti si escroci'.
'Ce fel de lideri avem? Nu avem oameni destepti la conducerea tarii, sunt doar niste hoti', afirma Evgheni Djugasvili, dezaprobând politica presedintelui rus fata de Ucraina.

În opinia sa, Crimeea putea fi alipita la Rusia prin utilizarea de 'masuri legale' si într-un mod pasnic, dar nu printr-o 'actiune militara'.

De asemenea, el si-a expus opinia cu privire la informatiile potrivit carora Occidentul ar încerca sa-l rastoarne pe Putin de la putere prin intermediul sanctiunilor impuse Rusiei, dupa cum a declarat anterior Dmitri Peskov, purtatorul de cuvânt al sefului statului rus.

Nepotul lui Stalin considera ca aceste declaratii sunt facute în scopul de a-i face oamenii, dimpotriva, sa nu vrea sa scape de liderul tarii. 'Scopul este de a obtine o reactie opusa din partea oamenilor. Ei ar trebui sa strige: 'Nu îl vom da pe Putin al nostru!''

'Pentru aceasta sunt utilizate toate metodele posibile. Îl vedem pe schiuri, în avion, apoi în submarin si pe urma fara camasa', a evocat el diferite momente din viata liderului rus, denuntând o astfel de 'publicitate' din partea primului om în stat.

'Este lipsa de creier si fanfaronada. Ei vor ca oamenilor sa li se faca mila. Vor sa obtina sprijin pentru el pe baza de mila', considera nepotul lui Stalin.

Evgheni Djugasvili a pierdut recent un proces la Curtea Europeana a Drepturilor Omului pentru calomnie la adresa celebrului sau bunic împotriva autorului unui articol din Novaia Gazeta, Anatoli Iablokov. În articolul intitulat 'Beria, scos vinovat', acesta a afirmat ca Stalin este responsabil personal de uciderea prizonierilor polonezi la Katyn si nu doar Beria (seful NKVD, politia politica din epoca), care a pus în aplicare ordinul privind executia celor peste 22.000 de prizonieri polonezi în URSS.
AGERPRES

 

evgheni djugasvili
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1420 (s) | 23 queries | Mysql time :0.038990 (s)