News Flash:

Nerealizarile primarului Vasile Paval, candidatul fara rivali

5 Iunie 2016
2330 Vizualizari | 0 Comentarii
Lucrarile din ultimii ani facute in infrastructura, asfaltare sau pavaj, se dovedesc a fi de o calitate indoielnica. La putin timp de la darea in folosinta, strazile pavate sau asfaltate sunt pline de gropi. Indiferent ca lucrarile au fost facute de firmele lui Ciprian Safir, constructorul preferat al primariei ori de alti apropiati ai PSD, calitatea acestora lasa mult de dorit. In zona pietei centrale, in cartier ori in zona garii, trotuarele sunt denivelate, iar mersul pe pavele seamana mai degraba cu un sport extrem. Pavajul pus prin oras de constructori s-a umflat ca floricelele de porumb in cuptorul cu microunde. Lucrarile de mantuiala au iesit la suprafata la scurt timp de la finalizarea executiei. Pavelele montate in diferite zone au inceput sa iasa de la loc, bucata cu bucata, spre stupefactia si nemultumirea multor vasluieni. 

Lipsa acuta de locuinteNumarul familiilor care au nevoie de o locuinta se mentine crescut la nivelul municipiului Vaslui. Sute de cereri sunt depuse la primarie pentru locuinte ANL ori pentru case sociale. Data fiind o astfel de situatie, conducerea Primariei Vaslui sustine ca ar fi oprtuna demararea unui proiect national privind constructia de locuinte sociale, la care sa participe toate autoritatile locale. Primarul municipiului Vaslui, Vasile Paval, considera ca in strategia de dezvoltare pe termen mediu si lung, un capitol important ar tebui sa fie ocupat de sustinerea celor care aunevoie de locuinte sociale. Cum nu dispune de fonduri multe, iar nevoile urbei sunt mari, primaria Vaslui finalizeaza periodic constructia unor locuinte sociale, putine la numar in comparatie cu solicitarile. 

Paval are rivali foarte slabi Municipiul Vaslui este condus de 9 ani de zile de un primar PSD, Vasile Paval. Paval il are ca principal contracandidat la alegerile locale din iunie pe liberalul Marius Arcaleanu. Acesta a mai candidat sI in urma cu patru ani la functia de primar, iar atunci s-a clasat de locul al doilea in optiunile electoratului cu un procent rusinos de 8,99%. Vasile Paval de la PSD isi incheie cel de-al doilea mandat de edil, dupa ce, intre 2004-2008, a ocupat si functia de viceprimar al orasului. Paval a fost ales, in iunie 2012, din partea fostului USL, cu 78,38% din voturile valabil exprimate. Marius Arcaleanu de la PNL a castigat confruntarea interna din PNL cu colegii de partid sI a fost desemnat pentru a doua oara candidat. Economist de profesie, Marius Arcaleanu a intrat in Consiliul Local Vaslui din partea PD in 2008, for din care face parte si in prezent, dupa ce, in 2012, a fost ales consilier din partea PDL, alaturi de alti doi colegi. In tot acest timp, Arcaleanu nu a facut nimic pentru cei carora acum le cere votul. Candidatul ALDE Vaslui la functia de primar este medicul veterinar Cristian Pavelescu, iar cel al Miscarii Populare, Andrei Marius Acasandrei, inginer de profesie si salariat la Statia Meteorologica Vaslui. Doua nume total necunoscute care nu au nicio snasa in fata lui Paval. Oamenii sunt constienti de acest lucru si nici nu au curajul sa rosteasca numele actualului primar.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041307 (s)