News Flash:

Nesimtire fara margini la Vaslui!Un spital modernizat cu milioane de euro, VANDALIZAT de pacienti-VIDEO

24 August 2014
1908 Vizualizari | 0 Comentarii
Nesimtire fara margini la Vaslui! Un spital in care s-au investit milioane de euro este distrus zi de zi chiar de cei care ar trebui sa beneficieze de el. Pacientii, care au acum la dispozitie saloane si toalete moderne, s-au apucat sa demonteze tot ce e nou, ca sa duca acasa.

Spitalul din Vaslui
este distrus bucatica cu bucatica. Toaletele au fost primele vandalizate. Pacientii au demontat accesoriile nou-noute si au plecat cu ele acasa.

"Suporturile de prosoape pentru toaleta, gurile de vizitare a tevilor, capacele de wc, toate au disparut. Scriu pe usi cu pixul, fac notite si scrisori de amor", a povestit Ana Rinder, managerul Spitalului de Urgenta Vaslui.

S-au dorit conditii mai bune pentru pacienti, insa tocmai acestia nu le respecta.

"Foarte urat din partea lor, e foarte frumos in spital, totul e programat bine, lenjerie, conditii bune. Nu sunt oameni civilizati. Ei nu sunt oameni cu bun simt care sa dovedeasca ca sunt normali", spune indignata o pacienta.

Potrivit Romania TV, a fost distrus pana si sistemul de alarmare in caz de incendiu, si acesta nou si modern.

"Pacientii, din rea intentie, distractie sau pur si simplu din rautate, trec pe langa ele, le sparg, le smulg", a mai spus managerul spitalului.

Investitiile care s-au facut in spital depasesc 14 milioane de euro.

Sursa: romaniatv.net

vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1395 (s) | 34 queries | Mysql time :0.047268 (s)