joi, 28 martie, 2024

Nici nu iti imaginezi ce a descoperit un barbat intr-o cutie de Coca-Cola. Vezi ce compensatie a primit din partea companiei- FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Franta a fost socat sa gaseasca un soarece mort intr-o cutie de Coca-Cola dupa ce a baut intreaga bautura pe drumul spre casa dupa servici.

Damien, in varsta de 34 de ani, a spus ca a cumparat cutia de Coca-Cola impreuna cu o pizza la un restaurant din apropiere de locul sau de munca pe 7 martie.

Dupa ce a golit continutul si a vrut sa arunce cutia intr-un cos de gunoi, locuitorul din Varenne-sur-Seine a observat ca pare sa mai aiba ceva greutate. Acesta a gasit un soarece mort in interiorul cutiei.

„Am sunat imediat la Coca-Cola si a durat un sfert de o ora sa incerce sa rezolve problema", spune Damien.

Damien a primit mai tarziu o scrisoare din partea companiei spunand ca este imposibil ca animalul sa intre in cutie in orice moment al procesului de productie. Acesta s-a intors la politie, dar i sa spus „sa gaseasca solutii pe Internet".

Coca-Cola i-a cerut lui Damien sa trimita cutia pentru examinare, insa barbatul refuzat, spunand ca este singura lui dovada ca incidentul s-a intamplat. Momentan, francezul stocheaza cutia in congelator la domiciliu.

„Ma aflu sub supraveghere timp de 21 de zile, iar daca prezint stari de gripa, trebuie sa merg de urgenta la spital", adauga Damien.

Drept compensatie pentru suferinta sa, compania i-a oferit lui Damien un voucher pentru a cumpara un pachet de sase cutii Coca-Cola.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img