vineri, 19 aprilie, 2024

Nici nu ti-ai fi imaginat. Iata testul degetului mare care iti da de gol viata personala

Distribuie:

Publicat:

Persoanele care intra in contact cu tine in viata de zi cu zi si iti analizeaza mainile, isi pot da seama cu usurinta ce fel de persoana esti in viata de cuplu si cat de mult stii sa iti apreciezi partenerul de viata.

Priveste imaginea de mai sus cu cele 3 variante de deget mare si alege-l pe cel care seamana cu degetul tau, dupa care mergi si afla cum esti perceputa de cei din jur cand vine vorba de viata ta personala.

A. Daca a doua jumatate a degetului mare este mai lunga decat prima

Daca asa arata degetul tau mare, inseamna ca esti o persoana de cuvant, pe care oamenii se pot baza fara doar si poate. Iti place sa observi ceea ce se intampla in jurul tau si stii sa savurezi clipa. Te indragostesti foarte usor, dar asta se intampla cu foarte putine persoane cu care intri in contact pe parcursul vietii. Din cauza neatentiei, ai tendinta sa treci cu vederea oportunitati importante care iti pot aduce impliniri pe plan sentimental.

B. Daca prima jumatate este egala cu cea de-a doua jumatate

Ai tendinta de a fi mai pragmatica decat persoanele despre care am vorbit mai sus. Iti pace sa planifici orice pas pe care il faci, in mod special atunci cand vine vorba de viata de cuplu. Indiferent care sunt consecintele, iti asumi orice decizie pe care o iei cu privire la sentimentele pe care le ai si pe care vrei sa le oferi cuiva drag.

C. Prima parte a degetului este mai lunga decat a doua

In acest caz, cei care intra in contact cu tine ar trebui sa stie ca te indragostesti foarte usor, iar acest sentiment nu va disparea cu usurinta. Ai tendinta sa te topesti de pe picioare atunci cand te intalnesti cu persoana iubita si fara doar si poate neglijezi alte activitati pe care le mai ai de pus la punct. Daca cineva iti da papucii, nu faci decat sa te enervezi si sa te manifesti destul de necontrolat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img