marți, 19 martie, 2024

Nicolae Guță a dat lovitura cu ultimul hit! Manelistul a strans sute de mii de vizualizări cu clipul filmat langă casa familiei din Petroșani

Distribuie:

Publicat:

Nicolae Guță profită de terminarea stării de urgență și scoate acum manele la foc automat.

Nicolae Guță profită de terminarea stării de urgență și scoate acum manele la foc automat. Dacă în ultimele luni activitatea muzicală a ”regelui manelelor” a fost blocată, acum solistul lansează piese din trei în trei zile, unele cu clip cu tot! Ultima realizare în domeniu se intitulează ”Prieten de 2 lei” , melodie care a strâns aproape 400000 de afișări în trei zile de la lansare pe Youtube!

Interesant este faptul că Nicolae Guță nu a riscat foarte mult cu filmarea clipului, înregistrarea fiind realizată chiar pe malul Jiului, în curtea caselor familiei Guță, în fața cărora sunt parcate mașinile second hand pe care Nicu și Gabriel Guță le-au scos la vânzare. Dacă pe partea stângă se află o vilă impunătoare, în care stau copiii manelistului, pe partea dreaptă a drumului se găsește baraca în care locuiește Mariana, femeia care l-a făcut de 5 ori tată pe celebrul artist. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img