vineri, 26 aprilie, 2024

Nicoleta Crina CRISTEA- sefa de promotie a Colegiului Agricol Husi -FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Se numeste Crina – Nicoleta CRISTEA si este sefa de promotie a Colegiului Agricol “Dimitrie Cantemir “ din municipiul Husi, iar in perioada liceeala a aratat un interes ridicat pentru studiul economiei. Dupa Bacalaureat isi doreste sa urmeze Facultatea de Economie si Administratia Afacerilor. La finalul clasei a 12-a, a terminat cu media 9,63. Eleva multumeste profesorilor pentru indrumare cat si pentru lectiile de viata oferite in acesti ani de liceu.

“Incep prin a spune ca la inceputul clasei a 9-a, nu stiam ce imi doresc sa urmez mai departe, dar cu ajutorul domnilor profesori am reusit sa-mi descopar interesul pentru economie, de aceea pe mai departe as dori sa urmez Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor .

La Colegiul "Agricol Dimitrie Cantemir " am avut multe de invatat, de exemplu de la doamna profesoara de matematica Pindaru Mariana, care m-a invatat sa nu las nicio problema fara rezolvare! Exceptand faptul ca la engleza am luat calificativul B2 la competente, orele doamnei Garbatiuc Laura erau cele mai relaxante, pline de umor si cu toate ca lucram intens, timpul trecea foarte repede. As vrea sa spun si despre domnul diriginte Mihu Daniel: Este o persoana minunata, o persoana cu ajutorul careia am ajuns pana aici, m-a motivat si m-a sprijinit de fiecare data, iar cu efortul depus si perseverenta am ajuns sefa de promotie, terminand clasa a 12 a cu media 9,63.” a declarat eleva.

Daniel Mihu, fostul diriginte al elevei Cristea Crina Nicoleta ii ureaza mult suuces in continuarea si o indrumeaza pe aceasta sa fie la fel de serioasa, perseverenta si abitioasa cum a fost pana in acest moment, devenind elevul etalon al generatiei 2018:

"O felicit din toata inima pe eleva Cristea Crina Nicoleta urandu-i multa sanatate si noroc la viitoarele provocari ale vietii. Perseverenta, ambitia, daruirea, seriozitatea au fost calitatile care au calauzit-o pe Crina, reusind sa devina un model pentru colegii ei in calitate de Sefa de Promotie. In fata elevilor ne-am aflat noi, dascalii – parintii spirituali – care i-am indrumat catre valorile eterne ale omenirii: integritatea, simtul onoarei, respectul pentru bine, frumos si adevar. " declara Daniel Mihu pentru bzv.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img