joi, 18 aprilie, 2024

Nicoleta Luciu si-a pus fanii pe jar. S-a fotografiat cu bandaje pe fata si… “Incepem transformarea!”

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta Luciu are foarte mare grija de imaginea ei, in principal de ten. Motiv pentru care merge constant la salonul de infrumusetare, unde urmeaza diverse tratamente. Recent, bruneta si-a pus fanii pe jar dupa ce s-a fotografiat cu bandaje pe fata. Acestia au intrebat-o daca se simte bine, iar vedeta i-a linistit imediat.

Nicoleta Luciu le-a transmis ca urmeaza un tratament care sa o ajute sa nu aiba riduri. Ba mai mult, a si avut puterea sa glumeasca si a scris si un mesaj pe contul personal de socializare. „Incepem transformarea. Arat bine si mumificata, asa e?”, a scris bruneta.

Cum a reusit sa slabeasca Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu are patru copii si reuseste in continuare sa arate senzational. Vedeta a tinut multe diete de-a lungul vietii, insa se pare ca acum a gasit marele secret. Bruneta mananca de toate, insa foarte putin.

„Eu am mancat foarte putin in general si mi-am misorat stomacul. Aici, la Miercurea Ciuc, toata lumea mananca normal. Slanina cu ceapa, mancaruri gatite, o gramada de mancaruri grele. Si mananc si eu. Dar… impart o portie in zece, iar eu mananc a zecea parte. Aici imi este mai greu sa ma descurc cu regimul, tentatiile culinare sunt mari. Plus ca n-am concurenta. Ai vazut cum este, la Bucuresti, daca mergi la un eveniment si vezi o femeie mai slaba, imediat te pui si tu la regim. Mananc mancare doar de doua ori pe zi si cantitati foarte, foarte mici”, declara Nicoleta Luciu, in urma cu ceva timp.

„In afara de cele doua mese pe zi, mai beau patru litri de suc de citrice, in special grepfruit. Asta si inainte de masa. In rest, mananc fructe si legume. Morcovi, broccoli, gulie, mere si struguri, mai nou. Cei negri imi plac de mor”, mai spunea focoasa bruneta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img