vineri, 29 martie, 2024

Nicoleta Luciu spune tot adevarul! Care este, in realitate, viata ei la Miercurea Ciuc

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta Luciu a decis sa lase Capitala si sa se mute, de ceva vreme, la Miercurea Ciuc, impreuna cu sotul ei si cu cei patru copii ai lor. Vedeta a vorbit despre cum este viata sa departe de agitatia din Bucuresti.

Nicoleta Luciu a acordat un interviu prin telefon pentru o emisiune de la Antena Stars. Bruneta, care cu ani in urma a innebunit barbatii cu pictorialele incendiare pe care le-a realizat, a spus care este adevarul despre traiul pe care il are la Miercurea Ciuc, acolo unde s-a mutat impreuna cu familia sa.

„Eu ma duc la joburi in tara cand sunt chemata. Nu conteaza de unde plec, din Bucuresti sau din Miercurea Ciuc. Cu joburi sunt asa: o data pe saptamana sau o data la doua gen, sunt amfitrioana la evenimente. La nunti, la botezuri, la petreceri de firma, lumea da de mine pe acolo”, a declarat Nicoleta Luciu.

Bruneta a vorbit si despre copiii ei si despre preocuparile acestora.

„Tripletii au gradinita, au patru ani, si in timpul saptamanii fac inot, canto, patinaj si pian”, a explicat ea.

Vedeta a vorbit si despre planurile sale. Ea are de gand sa-si faca un blog.

„Avand in vedere ca foarte multe imi scriu si foarte multe fete pe care le cunosc imi cer o gramada de sfaturi m-am gandit ca as putea sa fac chestia asta online, pentru ca majoritatea vor sa stie cat mai multe lucruri… si m-am gandit sa fac un blog si cu video si cu scris”, a incheiat Nicoleta Luciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img