marți, 23 aprilie, 2024

Nicoleta Nuca, secretul unei siluete de invidiat: a renuntat la un singur aliment

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta Nuca, artista Global Records, este adepta unui stil de viata sanatos, din care nu lipseste sportul. Vedeta care are 11 tatuaje dezvaluie faptul ca nu a tinut niciodata regim, iar in curand va implini un an de cand a renuntat la carne.

„De 9 luni sunt vegetariana, iar aceasta schimbare in viata mea a fost mai mult un experiment personal, dar care imi place mult, desi eu ma consideram o carnivora inraita. Am eliminat doar carnea din alimentatie, consum peste si fructe de mare, oua, putine lactate, fructe si legume”, carora se adauga bineinteles apa si ceaiul verde. Ea recunoaste insa ca nu este innebunita dupa gatit, desi stie cateva preparate. „Cand gatesc, merg la sigur cu peste si legume la cuptor”, se amuza cantareata.

Nicoleta merge de asemenea la sala de doua-trei pe saptamana unde lucreaza cu precadere muschii picioarelor, ai abdomenului si fesierii si urmeaza si cursuri de dans. Ea vorbeste deschis si despre modificarile corporale prin care a trecut, respectiv doua operatii. „La rinoplastie am recurs pentru ca aveam o problema medicala si totodata am intervenit si din punct de vedere estetic; iar sanii doar pentru ca mi-am dorit aceasta schimbare”, spunand ca o alta modificare adusa infatisarii ei, pe care a imbratisat-o cu curaj, a fost „tunsoarea pixie, pe care mi-am dorit-o si cu care m-am simtit foarte bine”.

In privinta ingrijirii de zi cu zi, Nicoleta, din a carei geanta nu lipsesc niciodata pudra matifianta si rujuri in diferite culori, spune ca intotdeauna se demachiaza inainte de culcare. De asemenea, „am grija sa ma hidratez cat mai mult si sa dorm suficient”, considerand ca acestea reprezinta pentru ea cele mai bune „tratamente” pentru ten.

sursa: one.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img