sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Nicoleta Voicu, mesaj dur dupa despartirea de Gheorghe Turda: “Nu-l mai obligati sa se gandeasca la mine”

Distribuie:

Publicat:

Interpreta de muzica populara Nicoleta Voicu a publicat un mesaj dur dupa despartirea de Gheorghe Turda. Aproape un an cei doi au format un cuplu extrem de controversat, deoarece artista era mai tanara cu 23 de ani decat partenerul sau, insa nu acest lucru i-a facut sa se desparta, ci, din spusele cantaretei, singuratatea in doi.

Acum, Gheorghe Turda si-a incarcat bateriile in Dubai recent, iar Nicoleta se ocupa de cariera sa muzicala, dar totul pare sa se duca spre subiectul controversat din viata ei, despatirea.

Nicoleta Voicu a publicat un mesaj dur dupa despartirea de Gheorghe Turda

In acest sens, solista a postat un mesaj, pentru a opri gurile rele. „Dragi specialisti, critici muzicali, observatori de pe marginea vietii, va rog, nu-l mai sunati pe cel care a facut parte din trecutul meu sa-i umpleti viata cu viata mea si postarile mele de pe fb.  Nu ma intereseaza parerea voastra!!!! Si nu-l mai obligati sa se gandeasca la mine. Va rugam sa intelegeti ca trecutul e trecut, prezentul e prezent si viitorul viitor. Iar toate acestea sunt timpurile verbelor din gramatica limbii romane”, a postat Nicoleta Voicu pe contul ei de Facebook.

Mesajul lui Gheorghe Turda dupa despartire. „Da, m-am despartit de Nicoleta in urma cu patru zile. Si-a luat lucrurile si s-a mutat in apartamentul ei. Mai are cateva lucrusoare pe aici. Exclud varianta unei impacari pentru ca nu se poate trai cu ea. Era foarte geloasa, imi urmarea telefonul si cand eram la baie, imi raspundea la apeluri. Ma sunau colegi de breasla, trebuia sa le raspund, dar ea imi reprosa ca stau prea mult la telefon. Partea proasta e ca mi-a stricat niste relatii importante. Ce sa zic, eu nu o intrebam pe ea cine o suna, de ce doarme cu telefonul sub perna sau de ce il ia si la toaleta”, a spus acesta varianta sa de poveste.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img