marți, 16 aprilie, 2024

Nicu Covaci: „Un neam care behaie si nu pune mana pe bata nu schimba nimic”

Distribuie:

Publicat:

Cel mai de pret lucru pe care l-a pierdut tara noastra este omenia”. A spus-o Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, in direct la Realitatea TV. Artistul este de parere ca romanii au nevoie de coloana vertebrala. Este si ceea ce isi propune trupa Phoenix, cu ajutorul mesajelor pe care le transmite prin muzica.

Invitat in platoul Realitatea TV, Nicu Covaci a explicat de ce a decis sa concerteze din nou in Romania, dupa ce o buna parte din viata a trait in exil.

„Ne-am intors acasa zicand ca e datoria noastra sa ducem steagul mai departe, sa incurajam lumea si chiar speram ca s-a schimbat ceva si va fi bine si frumos. Sunt deceptionat, trebuie sa spun, poate ca gresesc, nu a reusit nimeni sa ma convinga ca ne merge mai bine. Incercam sa punem lucrurile la cale si sa intarim sira spinarii la romani. Un neam care behaie si nu pune mana pe bata nu schimba nimic”, a spus Nicu Covaci la emisiunea „Jocuri de Putere”

Liderul legendarei trupe Phoenix a spus, cu mahnire in suflet, ce a gasit la revenirea in tara.
„Ce a pierdut Romania cel mai scump lucru e omenia – o putem recastiga? – sunt convins. Dar pentru asta trebuie educatie. Parintii au obligatia sa isi educe copiii. Fiecare calca in picioare pe fiecare. Divide et impera. E o formula veche care functioneaza”, mai spune liderul Phoenix. Iar previziunile sunt sumbre, a mai aratat Nicu Covaci. Artistul a explicat ca interesele sunt uriase, iar cei care secatuiesc tara scapa mult prea usor, scrie realitatea.net

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img