marți, 19 martie, 2024

Nicușor Ciupilan, noul viceprimar al municipiului Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

Valeriu Ioan Ciupilan, un afacerist din municipiul Husi, a primit in după-amiază zilei de luni, 23 Noiembrie, votul de încredere al colegilor din cadrul Consiliului Local . Pentru aceasta funcție s-au înscris doua persoane. Alexandru Nechifor din partea Partidului Național Liberal (PNL ) și Valeriu Ioan Ciupilan din partea Partidului Social Democrat (PSD) . In urma votului, din cele 19 buletine, 2 au fost anulate, iar candidatul Ciupilan a obținut un număr de 12 voturi si candidatul Nechifor doar 5 . La sfârșitul ședinței, Valeriu Ioan Ciupilan le-a mulțumit colegilor pentru voturile acordate .

 

“Vreau sa va mulțumesc tuturor pentru votul de încredere acordat . Rezultatul nu poate decât sa ma responsabilizeze . O sa acord o atenție deosebita tuturor problemelor care îmi sunt aduse la cunoștința . Suntem in slujba cetățeanului .” declara noul viceprimar al municipiului Husi

De menționat este faptul ca cei doi consilieri locali, reprezentanții fostului partid ALDE, actual ProRomania, s-au afiliat grupul PSD din CL Husi. Cei doi sunt Cătălin TOCU și Cosmin FILIP(BITU) .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img