vineri, 26 aprilie, 2024

Nimeni nu a știut pană acum de unde provin cicatricile pe care Denisa Răducu le avea pe corp

Distribuie:

Publicat:

A fost și va rămâne una dintre cele mai apreciate artiste de la noi! Denisa Răducu este în continuare ascultată de către toți admiratorii ei, deși tânăra s-a stins din viață în urmă cu mai bine de doi ani. Sunt încă lucruri neștiute din viața ei. Spre exemplu, în diferite videoclipuri, i s-au putut vedea niște cicatrici pe picioare. Ce semnificație au cicatricile respective? Oamenii s-au întrebat mereu daca e vorba de vreo problemă de sănătate. Explicația însă a venit abia după ce cunoscuta artistă s-a stins din viață. Familia ei a povestit ce i s-a întâmplat.

Ei bine, nu, nu e vorba de vreo problemă de sănătate! Atunci când era doar o copilă, acasă la Ștefănești, Denisa Răducu avea foarte multă energie și alerga toată ziua. Așa se făcea că uneori mai și cădea și se alegea cu răni, apoi rămâneau cicatricile. Nu s-a ferit niciodată să le arate! Denisa Răducu era mândră de copilăria pe care a avut-o și știa că acele semne le va purta toată viață și îi vor aduce aminte de perioada în care era doar un copil cu multă energie.

Din păcate însă, cu toate aceste amintiri au rămas părinții și cei apropiați familiei lor! Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017, după ce, timp de mai bine de jumătate de an, s-a luptat cu o boală grea. În continuare la mormântul ei merg zilnic foarte mulți oameni. Fanii îi aprind lumânări, duc buchete de flori și cadouri. Părinții Denisei Răducu au grijă ca mormântul să fie tot timpul curat, iar lucrurile aduse de fani să fie aranjate în ordine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img