joi, 18 aprilie, 2024

Nimeni nu si-ar dori sa treaca prin asa ceva vreodata! Ce a putut sa i se intample Simonei Gherghe in platoul de televiziune. A primit un telefon si a raspuns, apoi…“Am crezut ca lesin”

Distribuie:

Publicat:

Simona Gherghe a povestit prin ce momente de panica a trecut atunci cand mama ei a sunat-o la telefon in timp ce ea se afla in direct la emisiune. Simona Gherghe, care are o fetita pe nume Ana Georgia, este extrem de grijulie cu micuta ei. Viata de mamica a schimbat-o radical. Despre cum a fost si cum este viata de mamica, dar si despre sperieturile pe care l-ea tras a facut declaratii Simona Gherghe la emisiunea moderata de Mihai Morar la postul de televiziune Antena Stars.

“M-am trezit cu ea la 11 luni, aproape ca merge in picioare. Ana spune tata, mama nu prea. Eu sunt fericita ca il iubeste foarte tare pe Razvan, dar ma iubeste si pe mine. Nu poate sa doarma fara mine, aici este vorba de relatia aia mama-fiica.
Cel mai greu a fost in primele patru luni, alea au fost ca o piatra de incercare. Parintii de gemeni sunt eroi. Mama este gura noastra de oxigen si este cu noi de cand s-a nascut Ana. Pot sa stau linistita stiind ca mama este cu micuta…

M-a sunat mama in timpul emisiunii si nu stiam ce sa fac. Am crezut ca lesin. Am pus microfonul in spatele scaunului si am raspuns. Am crezut ca s-a intamplat ceva. In fiecare moment stiu ce face copilul meu. ..

Astept sa faca primii pasi singura. Eu cu munca, Razvan cu iubirea. Dimineata este momentul lor de tandrete… De 11 luni am plecat in weekend doar de doua ori. La vara mergem toti in vacanta”, a afirmat Simona Gherghe, al carei salariu de la TV s-a aflat de curand.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img