vineri, 26 aprilie, 2024

Noapte sangeroasa la LONDRA: au avut loc 3 indicente

Distribuie:

Publicat:

O furgonetă a virat printre pietoni în apropiere de Podul Londrei şi a lovit cinci sau şase oameni, au declarat martori oculari televiziunii BBC, preluate de Reuters. Poliţia a confirmat că se ocupă de incident, relatează agerpres. Incidente separate, dar aparent legate cu primul au avut loc și în zona Vauxhall și zona Borough Market. Până la această oră Poliția a confirmat un mort în incidentul de la London Bridge, dar surse independente susțin că ar fi mai mulți.

Un al doilea incident este în derulare la Londra. Jurnaliștii The Sun și Sky News relatează despre mai multe focuri de armă în zona centrală a Londrei și de descinderi ale forțelor speciale ale poliției în mai multe baruri din zonă (zona Borough Market). Martori vorbesc de mai multe persoane care au fost înjunghiate în zona gâtului.

Un al treilea incident a fost anunțat de Poliția Londoneză în zona Vauxhall din Londra. Poliția a făcut apel la cetățeni să fie precauți și să acționeze cu mare atenție dacă se întâmplă să se găsească în zone cu pericol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img