joi, 28 martie, 2024

NOAPTEA PROTESTELOR in Romania: Oamenii din Ploiesti, Brasov si Iasi au iesit pe strazi

Distribuie:

Publicat:

Potrivit stiripesurse.ro,protestele de strada din Bucuresti au ecou in toata tara. In Moldova, la Iasi, in Brasov, dar si in Ploiesti, oamenii au iesit pe strazi.

Cateva sute de persoane protesteaza marti seara, incepand cu ora 18,00, langa Prefectura Brasov, impotriva coruptiei care produce victime in Romania.

Totodata, aproximativ 2000 de ploiesteni au participat la un mars al tacerii in semn de solidaritate cu victimele incendiului de la clubul Colectiv.

Protestatarii de la Brasov demisia vicepremierului Gabriel Oprea in legatura cu cazul politistului Bogdan Gigina si a primarului sectorului 4 din Bucuresti, Cristian-Popescu Piedone, cu privire la incendiul din clubul Colectiv.

Aproximativ 2000 de ploiesteni, mobilizati cu ajutorul retelei de socializare Facebook, au participat, marti seara, la evenimentul „Silent Walk” in solidaritate cu victimele infernului din clubul Colectiv din Bucuresti.

Ploiestenii s-au strans in fata Palatului Administrativ si au plecat intr-un mars tacut pana la statuia lui Mihai Viteazul.

sursa:stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img