miercuri, 24 aprilie, 2024

Noi detalii în scandalul dintre Oana Zăvoranu și medicul Bogdan Furtună. Ce s-ar fi întâmplat la inaugurarea clinicii

Distribuie:

Publicat:

Noi detalii neașteptate ies la iveală în plin scandal. Oana Zăvoranu și medicul Bogdan Ioan Furtună sunt la cuțite, iar la mijloc se află o sumă însemnată. Săptămâna trecută, în exclusivitate la Xtra Night Show, s-a difuzat un interviu cu bruneta, cu ocazia zilei sale de naștere. Iată ce a spus pe atunci și ce legătură are cu scandalul actual!

De asemenea, la începutul anului, Oana Zăvoranu a trecut prin momente de coșmar, atunci când câinele ei a fost furat din curtea casei sale. Ei bine, potrivit informațiilor Xtra Night Show, atât bruneta, cât și soțul ei, au spus pe atunci că este vorba despre o amenințare din partea celor care au lucrat în clinica ei.

Potrivit aceleiași surse, atunci când s-a inaugurat clinica Oanei Zăvoranu, doctorul Bogdan Furtună i-ar fi dat o listă de prețuri pentru aparatura specială care urma să fie achiziționată. Acesta ar fi achiziționat un ecograf în valoare de 90.000 euro.

Ulterior, cineva l-ar fi informat pe soțul Oanei Zăvoranu că acel ecograf era, de fapt, unul la mâna a doua și nu ar fi valorat mai mult de 10-15.000 de euro. Medicul a spus că nu a avut niciun fel de implicare în semnarea contractelor.

Bogdan Furtună, declarații despre perioada în care a lucrat cu bruneta

Bogdan Ioan Furtună a mai spus că el a fost doar administratorul medical al clinicii și că nu a semnat astfel de contracte, ci doar se ocupa cu angajarea de medici, asistente, restul oamenilor din personal.

În aceste momente, dosarul în care sunt implicați cei doi se află în camera preliminară, adică se judecă dacă aceste probe sunt legale. Oana Zăvoranu și soțul ei nu au dorit să comenteze situația la Xtra Night Show, deoarece nu le dă voie avocatul.

Bogdan Ioan Furtună a declarat, în exclusivitate la Antena Stars, că a colaborat cu Oana Zăvoranu între anii 2017-2018 și că, deși știa că bruneta este o fire ”dificilă”, a acceptat proiectul.

Bruneta a fost trimisă în judecată pentru șantaj.

„În anii 2017-2018 am fost administrator al clinicii care era deținută de doamna Oan Zăvoranu, deși se cunoaște faptul că este o persoană un pic mai dificilă, am acceptat această colaborare pentru că era vorba despre un proiect medical. După un an, înainte de preluarea funcției de director medical al Spitalului Clinic Colentina am renunțat la colaborare. Există o lipsă de constanță pe care asociații acestei societăți o au”, a mărturisit dr. Bogdan Ioan Furtună, la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img