News Flash:

Noi dezvaluiri despre deputatul violator Dan Bordeianu! Se lauda ca face legea in Vama Albita

19 Octombrie 2013
2744 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Bordeianu
Deputatul liberal Dan Bordeianu, condamnat pentru viol si lipsire de libertate, continua sa faca legea in Vaslui. Cel putin asa se lauda el. Exista mai multi fosti angajati ai Vamii Albita, care-l acuza pe Dan Bordeianu ca este cel care taie si spanzura in vama, totul facandu-se dupa bunul sau plac. In mediile politice din Vaslui, este cunoscut faptul ca Dan Bordeianu se lauda peste tot ca nimic nu misca in Vama Albita fara ca el sa stie.

Deocamdata cotidianul BUNA ZIUA VASLUI a primit mai multe reclamatii, din partea unor fosti angajati ai Vamii la adresa lui Dan Bordeianu, dar aceste informatii nu au fost verificate pana acum si de aceea nu le publicam deocamdata, mai ales ca oamenilor le este frica de influenta pe care o are Bordeianu la toate institutiile statului.

Putina lume stie insa, ca in timp ce în decembrie ‘89 sute de tineri îsi dadeau viata pentru libertate, democratie si adevar, conform ziarului Curentul, Dan Bordeianu ispasea pedeapsa pentru viol la care fusese condamnat de Judecatoria Vaslui în iunie 1985. Ironia sortii face ca societatea romaneasca sa nu faca nimic pentru acei tineri si sa-i deschida toate perspectivele lui Dan Bordeianu, cel care în aprilie 1985, minor fiind, a sechestrat si violat o tanara, împreuna cu doi prieteni.

In urma solicitarilor facute de ziarul "Curentul", Judecatoria Vaslui a pus la dispozitia jurnalistilor sentinta penala nr. 506 din 12 iunie 1985 din dosarul cu nr. 1889/1985 „avand ca obiect savarsirea infractiunii de viol de catre Dan Bordeianu“.

"Prin actul de sesizare al instantei se retine în sarcina inculpatilor faptul ca la data de 9 aprilie 1985, în timp ce partea vatamata se întorcea de la serviciu, acestia au acostat-o si cu forta au dus-o la locuinta inculpatului minor..., unde au avut raporturi sexuale cu victima. A doua zi dimineata, profitand de împrejurarea ca cei trei inculpati doreau sa stea la masa, victima s-a oferit sa le pregateasca micul dejun si trecand în bucatarie a deschis usa care fusese asigurata cu un zavor si a fugit acasa.

De mentionat este faptul ca inculpatii au ascuns hainele tocmai pentru a nu putea fugi victima, însa aceasta a plecat îmbracata sumar. Dupa ce partea vatamata a reusit sa fuga de la locul unde s-a comis infractiunea, aceasta s-a adresat cu o plangere organelor de militie, declansandu-se astfel cercetarile în cauza. Expertiza medico-legala efectuata a confirmat faptul ca... a fost victima unui viol, prezinta leziuni de violenta de tipul echimozelor si escoriatiilor, leziuni ce s-au putut produce prin loviri active cu mijloace contondente în vederea înfrangerii vointei si consumarii unui raport sexual violent.

Si inculpatii minori au fost expertizati,  constatandu-se ca ei au discernamantul corespunzator varstei. In fata organelor de urmarire penala, inculpatii au recunoscut comiterea infractiunii, recunoastere ce se coroboreaza cu declaratiile de recunoastere partiala si în fata instantei de judecata, în sensul ca au aratat ca partea vatamata ar fi acceptat în mod tacit sa aiba raporturi sexuale cu toti inculpatii întrucat ar fi fost prietena cu inculpatul Bordeianu Dan.

Faptele inculpatilor fiind pe deplin dovedite urmeaza ca instanta în baza art.3 din B.218/1977 sa dispuna trimiterea acestora într-o scoala speciala de munca si reeducare. Totodata, în baza art. 191 alin. 1 c.p.p. inculpatii minori vor fi obligati în solidar cu partile responsabile civilmente la plata catre stat a cheltuielilor judiciare si a onorariilor pentru aparatori numiti din oficiu.

Se va deduce din durata masurii luate perioada retinerii si arestarii preventive de la 10 apr.1985", se arata in motivarea sentintei Judecatoriei Vaslui.

Vom reveni in editiile urmatoare ale cotidianului BUNA ZIUA VASLUI cu amanunte incendiare despre afacerile oneroase ale deputatului liberal Dan Bordeianu.

deputatul liberal dan bordeianu vamii albita vama albita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0788 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025430 (s)