News Flash:

Noi INREGISTRARI INCENDIARE cu procurorul Negulescu: "L-am ars pentru simplul motiv ca m-a injurat de mama"

14 Februarie 2018
820 Vizualizari | 0 Comentarii
s604x0 Procurorul Negulescu

Noi inregistrari scandaloase cu procurorul Mircea Negulescu au fost prezentate in aceasta seara la Antena 3. Maine seara vor urma o noua serie de inregistrari cu procurorul Mircea Negulescu. 

Unitatea de elita a DNA Ploiesti a falsificat dosare.

„L-am ars pentru simplul motiv ca m-a injurat de mama”, spune Negulescu despre Stoalfa.

Amintim faptul ca fostul deputat PSD Vlad Cosma a dezvaluit intr-o serie de inregistrari prezentate la Sinteza Zilei,cum sefii DNA Ploiesti, in frunte cu procurorul-sef Onea Lucian si cu celebrul procuror Negulescu fabricau dosare impotriva lui Victor Ponta, Sebastian Ghita si a familiei Cosma. Mai mult, acestia il amenintau pe Vlad Cosma ca ii vor aresta sora.

"Din acest grup organizat fac parte Onea Lucian, procuror sef al DNA, Deaconu Giruela, printre altele si nasa dnului Onea, celebrul procuror suspendat Negulescu, cat si politistii judiciari Mihai Iordache si Florea Gabriel. Scopul lor era sa inventeze dosare, pe baza probelor fabricate. In acest mod a fost promovat Negulescu, zis Portocala impreuna cu procurorul Onea fabrica probe pentru dosarul care il viza pe premierul Ponta. Grupul infractional a asteptat si au inceput sa faca probe impotriva premierului si a celor din jurul sau.Asa a aparut dosarul Hidro. Comanda primita era sa se inventeze probe din care sa rezulte ca banii au ajuns prin deputatul Ghita in campania pentru prezidentiale a lui Victor Ponta.

In data de 24 aprilie 2015, dupa ce am devenit suspect in dosarul Hidro, procurorul Negulescu m-a invitat la masa alaturi de alte persoane.Dupa ce a consumat mai multe sticle de vin, mi-a spus ca tine foarte mult la sora mea si ca e suparat ca procurorul Onea vrea sa ii faca un dosar.

Constient fiind ca ne mai fabricasera 4 dosare penale si ca sora mea creste singura un copil de 5 ani, am acceptat propunerea de a ma intalni cu procurorul Onea.

Asa a iesit dosarul Hidro

Dupa ce Ponta a pierdut, au fabricat probe impotriva premierului si a celor de langa el. Asa a iesit dosarul Hidro. S-au inventat probe. Grupul infractional de procurori de la DNA Ploiesti au fost abuzivi si nelegali. Datorita relatiilor de prietenie ale surorii mei cu el, Negulescu m-a invitat la masa. Dupa ce a consumat 4 sticle de vin mi-a spus ca tine la sora mea. Mi-a spus ca Onea vrea sa ii faca dosar si ca vrea sa-l aresteze pe Sebastian Ghita.

Am acceptat propunerea lui Negulescu sa ma vad cu Onea Lucian. Au amenintat voalat. Pe acesti procurori nu ii poate opri nimeni. Onea Lucian mi-a spus si cum ii va face pe Sebastian Ghita sau Victor Ponta si ca o aresteaza pe sora mea. I-am spus ca accept orice doar sa nu imi aresteze sora. Trebuia sa falsific probe si sa le plantez. Am inceput si incercat sa inregistrez si pozez, sa las urme", a tunat fostul deputat.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 34 queries | Mysql time :0.062856 (s)