vineri, 26 aprilie, 2024

Noi masuri de protejare a populatiei Barladului

Distribuie:

Publicat:

Primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca, in cursul zilei de astazi, 12 martie 2020, urmare a consultarilor cu celelalte autoritati locale si judetene, precum si cu personalul de conducere al Primariei Barlad, au fost luate noi decizii care au ca scop protejarea populatiei impotriva potentialelor riscuri de propagare a infectiilor cu noul coronavirus Covid-19.

Astfel, de pe data de 12 martie 2020, Centrul de revitalizare corporala si loisir isi va inchide activitatea pentru publicul larg, cu exceptia a doua cabinete (masaj si recuperare), unde prezenta publicului este foarte scazuta.

Totodata, incepand cu data de 14 martie 2020, si Serviciul Gradina Zoo isi va restrange semnificativ activitatea. Pentru o perioada nedeterminata gradina nu va mai putea fi vizitata in nicio zi de sambata si duminica, cand de obicei se inregistreaza afluxuri mari de vizitatori, ci numai de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00-18.00.

De asemenea, au fost stabilite si numerele de telefon la care populatia Barladului poate obtine informatii despre programul serviciilor si directiilor Primariei, precum si despre ultimele decizii luate la nivel local, judetean si/sau national pentru limitarea raspandirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus COVID-19. Acestea sunt 0 800 804 408 – TELVERDE si 0235.411.760. Lista cu interioarele fiecarui birou se va face publica.

In cele din urma, anuntam ca vineri, 13 martie programul de lucru al intregului personal al Primariei Municipiului Barlad va fi pana la ora 13.00, intrucat, atat cladirea Palatului Comunal, cat si toate celelalte imobile exterioare in care functioneaza servicii si birouri administratiuve vor intra intr-un proces de dezinfectie.

„Asa cum anuntat, am stabilit toti responsabilii cu punerea in aplicare a fiecarei masuri in parte, din Hotararea nr. 1/11.03.2020, a Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta Barlad. Reluam apelul la calm si asiguram ca la Primaria Barlad se munceste, insa este nevoie de luarea unor masuri pentru protejarea tuturor. In primul rand rugam barladenii sa respecte toate indicatiile personalului Politiei Locale, care are o serie de atributii extrem de importante in buna gestionare a acestei situatii. Alaturi, evident, de intreg personalul nostru cooptat in masurile de aparare si protejare a populatiei municipiului nostru!”, a anuntat primarul Dumitru Boros.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img