miercuri, 24 aprilie, 2024

Noi scantei in coalitie! Emanuel Ungureanu: ‘Rares Bogdan ataca pe unde poate conducerea USR, pentru ca le-am inchis robinetul cu bani’

Distribuie:

Publicat:

Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS de Buzău, susține că europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan,  a ”mâncat bani frumoși de la multe instituții de stat”. El precizează că motivul pe care Rareș Bogdan, atacă conducerea USR și miniștri USR-PLUS, ”le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele”.

”Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareș Bogdan!

Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituțiile de stat în general, Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc.

Oriunde și-au putut planta oameni în consiliile de administrație, peneliștii au furat de au rupt.

Rareș Bogdan a fost acționar până mai ieri la firma Trendcommunication prin care a deținut și un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareș Bogdan a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj.

Dovada o aveți în documentul atașat. Este un răspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, răspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Județean Cluj, Petrică Șușca.

http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari2015.detalii…

De aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștri USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.

Până vor reface alianța lor dragă cu PSD, peneliștii vor avea viață grea cu noi.

Nu îi mai lăsăm la furat, așa cum am promis.

Asta este viața.

Gata cu hoțiile!

Pentru cei care doresc să revadă de unde s-a îmbogățit Rareș Bogdan le recomand să vadă această emisiune.

Sau să citească acest articol.

https://www.google.com/…/sorina-matei-rares-bogdan…/amp

Recomand în prealabil să consumați și ceva pentru senzație de vomă…”, a scris Emanuel Ungureanu pe Facebook

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat pentru stiripesurse.ro  că ”Nu am nici în intentie și nici în acțiune nici cea mai mică dorință de a ataca pe cineva, cu atât mai puțin pe colegii de guvernare din USR-Plus”.

”Îi doresc multă sănătate și mai putine supărări și frustrări. Nu am nici în intentie și nici în acțiune nici cea mai mică dorință de a ataca pe cineva, cu atât mai puțin pe colegii de guvernare din USR/Plus. Îi recomand cu maxima căldură Domnului Ungureanu să citească mai mult decât titlurile de presă, să citească și declarațiile, spusele sau postările mele, dacă dorește și are timp. Poate atunci ar avea alte reacții și nu și-ar mai victimiza colegii de partid fără niciun motiv real. Cât despre cum funcționează o Agentie de publicitate, ce pot să spun, aici mi-e teama că îi este mai greu să înțeleagă mecanismele economice și o spun fără pic de ironie. O Companie aflată de 18 ani pe piață, cu un portofoliu extrem de mare de clienți, peste 97% clienti privați, mulți dintre aceștia fiind Companii cu capital privat străin sau românesc, cu mare prestigiu aici în România sau la nivel european, dacă nu ar fi oferit calitate, profesionalism și performanță nu ar mai fi fost astăzi pe piață, vă asigur de asta. Au fost mii de companii de publicitate și PR pe piață și cred că au rămas câteva zeci cu adevărat performante.

Îi doresc numai bine, Domnului Ungureanu și performanțe maxime la guvernare tuturor colegilor din USR/Plus. Să nu uităm să iubim România în fiecare zi. Împreună!”, a spus Rareș Bogdan în exclusivitate pentru stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img