vineri, 19 aprilie, 2024

Noi strazi cu sens unic in municipiul Vaslui!

Distribuie:

Publicat:

Incepand de miercuri, 16 octombrie, mai multe strazi intens circulate  din municipiul Vaslui vor fi cu sens unic. Primaria si reprezentantii Politiei Localr Vaslui spun ca astfel se va fluidiza traficul rutier.

“Continuam, in aceasta toamna, implementarea seturilor de masuri dispuse pentru fluidizarea circulatiei in municipiul nostru si va informam ca incepand cu ziua de miercuri,16 octombrie, se vor monta indicatoarele de SENS UNIC pe urmatoarele trasee:

1. str. Avantului, dinspre str. Vasile Alecsandri inspre str. M-sal Constantin Prezan; pe aleea dintre str. Avantului si Monumentul Eroilor se va circula in ambele sensuri;

2. aleea ce leaga str. Donici cu str. Calugareni, sensul unic va fi pentru coborare, pana in zona parcarii dintre blocurile 11 si 13;

3. intre blocurile A1 si A2, sensul unic fiind dinspre blocul Goscom, paralel cu str. Mihail Kogalniceanu, pana la coltul blocului A2; pe tronsonul dinspre parcul Donici si capatul sudic al blocului A1 se va circula in ambele sensuri;

4. dinspre str. Spatar Angheluta catre str. Costache Negri, pana la Centrul de zi Bucuria;

5. pe str. Zimbrului, pe sensul de coborare, dinspre intersectia cu str. Dragos Voda, intre blocurile 328 si 326. Urcarea se va face prin spatele blocului 329 catre str. Dragos Voda.

Va reamintim ca aceste modificari vin ca urmare a aprobarii in Consiliul Local a hotararii nr. 82/27.06.2019 a Raportului comisiei de reglementare a circulatiei pe drumurile publice, in care sunt cuprinse masurile mentionate mai sus.

In urmatoarea perioada, echipaje ale Politiei Locale vor indruma conducatorii auto pentru conformare la noile indicatoare rutiere”, se arata intr-un comunicat al Politiei Locale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img