vineri, 29 martie, 2024

Noii detalii despre Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania! Dezvaluiri facute de medicul femeii: „Trebuie sa se protejeze de Covid-19”

Distribuie:

Publicat:

Adriana Iliescu a ajuns cunoscută în toată România drept cea mai bătrână mamă. Femeia a născut la vârsta de 67 de ani o fetiță, în anul 2004. Acum, fetița are 16 ani, iar în perioa pandemiei ar fi încercat să stea cât mai fericte de oriice contact. Ceea ce ridică foarte multe semne de întrebare este faptul că Adriana Iliescu este de negăsit, vecinii n-au mai văzut-o deloc.

A trecut mai bine de o lună de la ultima sa apariție. Medicul Adrianei Iliescu susține că dacă femeia ar fi avut vreo problemă de sănătate, acesta ar fi aflat. Doctorul consideră că, cel mai probabil, femeia se află la casa sa din Pitești.

„Acum două luni era bine, însă de atunci nu am mai ținut legătura. Dar mă gândesc că dacă ar fi avut vreo problemă, aș fi aflat. Cel mai probabil, doamna Iliescu s-a retras la casa pe care o are lângă Pitești. Are și dânsa o vârstă și trebuie să se protejeze de Covid-19. Acolo stă în aer liber în propria curte și este mult mai în siguranță”, a declarat doctorul Bogdan Marinescu, pentru Playtech.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img