vineri, 26 aprilie, 2024

Nora lui Florin Salam, declarații exclusive despre starea reală de sănătate a manelistului

Distribuie:

Publicat:

Nora lui Florin Salam, partenera de viață a lui Dani Stoian, fiul său, a oferit declarații exlusive pentru Spynews.ro după știrea falsă din această seară legată de moartea cântărețului. Aceasta a ținut să lămurească cum stau de fapt lucrurile și care e starea de sănătate a artistului.

O veste șocantă a îngrozit România în sambata seară, asta după ce a fost anunțată moartea lui Florin Salam, la doar câteva zile după ce s-a aflat că manelistul se află internat în spital din cauza unor probleme de sănătate.

La doar câteva minute însă informația a fost infirmată de către Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, dar inclusiv de manelist care a transmis un mesaj pe Facebook în care anunța că este bine și că nu este adevărat ceea ce s-a spus.

Nora lui Florin Salam face declarații exclusive despre starea de sănătate a lui Florin Salam

Contactată de către reporterii Spynews.ro, nora lui Florin Salam, partenera lui Dani Stoian, fiul manelistului, a mărturisit și ea că informația este falsă și că manelistul e in stare stabilă.

Ea a precizat și ce probleme de sănătate are de fapt cântărețul și a ținut să mărturisească că aceasta e sub atenta supraveghere a medicilor într-un spital din București, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Ea a ținut să ne spună că toată lumea s-a speriat și familia a fost foarte panicată în momentul în care telefoanele au început să sune după ce au văzut știrea din presă referitoare la moartea cântărețului.

Miheala susține că toată familia e cu nervii la pământ și nu le vine să creadă unde s-a ajuns și cum o știre a reușit să sperie pe toată lumea.

”Mulțumim lui Dumnezeu este într-o stare stabilă, e totul ok, ne dorim să nu mai fie date alte știri, 90% din România a intrat în panică, inclusiv familia. Am intrat în panică. Știrea a fost dată tot de cineva din cercul lui care nu s-a gândit ce face.

Această știre nu mi se pare de bun gust. Nu mai am cuvinte. Suntem cu nervii la maxim. Este într-o stare stabilă, e internat, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID. Totul este sub control și dorim să se infirme știrea dată.”, a spus Mihaela, nora lui Florin Salam, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img