vineri, 29 martie, 2024

Nou-nascut, declarat mort, a revenit la viata in timp ce era dus spre inmormantare

Distribuie:

Publicat:

Un nou-nascut s-a trezit, la cateva ore dupa ce fusese declarat mort, iar parintii il pregateau pe micut pentru inmormantare, potrivit The Sun. Baietelul si sora lui geamana s-au nascut prematur, saptamana trecuta, la o maternitate din New Dehli. La nastere, fetita era deja moarta, in schimb decesul baietelul a fost declarat la scurt timp dupa ce a venit pe lume.

Cei doi bebelusi erau transportati la crematoriu in pungi de plastic, iar pe drum, parintii au observat ca unul dintre ei misca. Baietelul a fost dus rapid la spital si conectat la aparate pentru a-l mentine in viata. Doi medici ai maternitatii unde s-au nascut copiii au fost demisi in urma incidentului si ministrul Sanatatii din India a amenintat ca va inchide acea maternitate. De asemenea, politistii au demarat o ancheta in acest caz.

Reprezentatii maternitatii au declarat ca sunt ”socati si ingrijorati de acest incident rar”. Membrii Asociatiei Medicale din India au studiat cazul si au explicat evenimentul prin faptul ca metabolismul uman poate fi ”suspendat” in cazuri extreme de hipotermie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img