joi, 25 aprilie, 2024

Noua creșă din Barlad prinde contur!

Distribuie:

Publicat:

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, la mai puțin de cinci luni de la începerea lucrărilor la Proiectul „Construire și dotare creșă trei grupe în Municipiul Bârlad”, clădirea a fost ridicată și acoperită.

Noua unitate de învățământ este amplasată, după cum am anunțat, pe strada Mircea cel Bătrân, la numărul 88. În ultimele săptămâni, au fost desfășurate ample lucrări la pereți și acoperiș, iar acum se fac ultimele tencuieli.

„Până în acest moment lucrările au avansat într-un ritm chiar foarte bun. E drept că și vremea ne-a ajutat iar acum, după cum se poate vedea, șantierul s-a mutat în interiorul clădirii. Prin urmare, în câteva luni, zona de sud-est a municipiului, respectiv cartierele Mihai Eminescu și Deal II, aflate într-o continuă dezvoltare, vor avea o nouă creșă cu trei grupe, cea mai mare și modernă din Bârlad, la acest moment. Dar, având în vedere că tot orașul este deficitar în privința creșelor, pot anunța acum, în premieră, că sunt toate șansele să mai ridicăm încă una, în cel mai nou cartier al orașului, respectiv Alexandru cel Bun. Dacă lucrurile vor merge după cum sperăm, peste circa doi ani vom avea două noi creșe în oraș, moderne, dotate și complet funcționale”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Reamintim că valoarea toatală a proiectului creșei de pe strada Mircea cel Bătrân este de 2,6 milioane lei, din care peste 2 milioane lei au fost atrași prin Progranul Național de Dezvoltare Locală. Termenul de execuție este de 12 de luni, de la data eliberării ordinului de începere a lucrărilor, respectiv 02.09.2020.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img