joi, 25 aprilie, 2024

Noua senzație – jucării pentru joacă în aer liber

Distribuie:

Publicat:

În condițiile actuale ale unei pandemii, cea mai mare teamă a multor mame și tați s-a adeverit: și anume, copilul lor, numai în cameră cu televizorul și orice altă tehnologie la care vă puteți gândi. Nu vă panicați! Cel mai bine este să motivați copiii să iasă mai mult în timpul liber, la soare și aer curat. Fiecare perioadă a anului oferă diferite oportunități de distracție.

<![endif]–>

Jucării pentru distracție nebună iarna

Copiii adoră iarna și toate jocurile distractive pe zăpadă pe care le aduce. Când sunt bine echipați cu dispozitivele necesare pentru acest lucru, puteți fi sigur că copiii se vor distra ore întregi.

–         Sania disc

La un moment dat, cu toții ne dăm pe pârtie cu unelte manuale – unii cu nailon, alții cu o sanie făcută manual de la bunicul lor. Astăzi există o mare varietate de sănii pe care le putem cumpăra pentru copiii noștri. Poate cel mai practic este o sanie sub forma unui disc. Are un design și mânere confortabile, cu care copilul poate controla viteza și direcția de mișcare. Alegere foarte bună și economică.

–         Sania lopată

O altă jucărie foarte tradițională, care vă va încânta micuța drăguță este sania lopată este extrem de ieftina.

Amintiți-vă că săniile de tip disc și lopată trebuie folosite numai pe pante

–         Sania cu motor

Pentru micii maniaci, legați de viteză și pricepuți la săniuș, vă recomandăm să aruncați o privire la ofertele noastre cu motor.

Pentru unii, înainte și acum, cel mai amuzant joc de iarnă este să facă un om de zăpadă. Unii abordează clasicul, alegând morcovi pentru nas și cărbune pentru nasturi. Alții își biciuiesc imaginația nu numai în ceea ce privește decorarea, ci și aspectul general și conceptul figurii.

Indiferent de jocul în aer liber, pentru ca copilului nostru să-i fie cald și să fie protejat de frig, trebuie să îi oferim echipament bun.

Kidso.ro este un magazin online unde veți găsi o varietate de echipamente pentru jocuri distractive pentru copii afară.

Jocuri în aer liber pentru zile calde

Vine primăvara și odată cu aceasta jocurile pentru copii se schimbă.

Distracție în sat și în curte

Pe vreme mai caldă, atât fetelor, cât și băieților le plac jucăriile de tragere, călărie și împingere, cum ar fi mașinile și camioanele.

<![endif]–>

O altă distracție preferată a copiilor este să-i faceți leagăn. Din păcate, în ultimii ani, unele cartiere și chiar zone întregi au rămas fără suficiente locuri de joacă și facilități de joacă. Astăzi există leagăne la prețuri accesibile, care pot fi doar pentru copilul tău și prietenii lui

Totuși, nimeni nu poate înlocui jocurile cu mingea. Fie pentru sport sau doar pentru distracție, aceste sfere gonflabile, pline de aer, au fost întotdeauna numărul unu în inima aproape a tuturor copiilor.

–         Jucării pentru plajă și piscină

Activitatea preferată a multor copii – înotul. Este mult mai distractiv când avem echipamente speciale în acest scop.

<![endif]–>

Distracția pe apă nu se limitează la înot.

–         Zmee și avioane.

<![endif]–>

Afară, băiețeii și unele fetițe sunt deja fani ai lansării avioanelor. Sunt potrivite pentru toate zilele senine de primăvară, vară și toamnă. Pot fi utilizate în siguranță de către copiii cu vârsta de peste 3 ani, iar supravegherea părintească este încă recomandată pentru cei mai tineri. Unele dintre ele pot zbura până la 45 m cu o lansare adecvată.

În ciuda numeroaselor aspecte negative ale vieții pe care le-a adus în viața noastră, COVID-19 are și câteva laturi bune. De exemplu, copiii generațiilor noului mileniu au avut întotdeauna o afinitate mult mai mare pentru ecrane și tehnologii electronice decât noi.

Mulți dintre noi, părinți, ne-au îngrijorat că pandemia îi va împinge către o auto-izolare și desocializare chiar mai mare. Din fericire, în multe cazuri, părinții au fost surprinși să constate că dimpotrivă – copiii s-au săturat să atârne la nesfârșit în fața televizorului, computerului sau laptopului, telefonului. Folosiți vara anului 2021 pentru a-i ajunge din urmă pe cei mici afară.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img