marți, 19 martie, 2024

Noutățile săptămânii la Cinema City din Iulius Mall Iași: „G.I. Joe: Snake Eyes” și „Old: Prizonierii timpului”

Distribuie:

Publicat:

Ce faci weekend-ul acesta? Sună-ți prietenii și veniți la Cinema City din Iulius Mall Iași, unde premierele sezonului au început să ruleze pe marile ecrane! Ajungem în Japonia cu pelicula „G.I. Joe: Snake Eyes”, iar „Old: Prizonierii timpului” ne va arăta cât de important este timpul.

După ce îi salvează viață celui ce urmează să devină liderul clanului japonez Arashikage, tânărul singuratic, Snake Eye, este primit în echipa războinicilor ninja. Membrii îl primesc pe noul lor coechipier cu brațele deschise și îi oferă căminul de care acesta avea atâta nevoie, însă un secret va ieși la suprafață și va schimba traiectoria personajelor. Se vaschimba și loialitatea lui Snake Eyes, după ce este pus la încercare? Vino să vezifilmul „G.I. Joe: Snake Eyes”,la Cinema City din Iulius Mall Iași și află care este destinul tânărului!

Dacă filmele de acțiune nu sunt pe placul tău, poți să încerci pelicula „Old: Prizonierii timpului”. Ceea ce se vrea o vacanță liniștită, de familie, într-o zonă tropicală se transformă în dramă. Plaja pe care membrii familiei ajung le accelerează îmbătrânirea, iar aceștia își dau seama că mai au de trăit o singură zi. Vino să vezi cum este posibil acest lucru, la Iulius Mall Iași!

Intră pe site-ul Cinema City și achiziționează-ți biletele din timp, ca să poți să tragi o fugă și la shopping prin Iulius Mall Iași!

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img