marți, 23 aprilie, 2024

Întâlnire cu fotbaliștii de la FC Rapid Brodoc!

Distribuie:

Publicat:

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a onorat invitația conducerii FC Rapid Brodoc, fiind prezent la reunirea lotului de pe stadionul Municipal, în vederea pregătirii participării în Liga 3.

Acesta i-a felicitat pe jucători și staff-ul tehnic pentru promovarea în eșalonul 3 al fotbalului românesc, afirmând că s-a arătat încântat de faptul că echipa a reînviat atmosfera de pe Municipal din perioada când Vasluiul avea echipă în prima ligă.

„Fiecare comunitate are câteva elemente care o definesc, iar unul dintre acestea este și fotbalul. Microbiștii județului nostru au un motiv mare de bucurie, după ce echipa Rapid Brodoc a promovat în Liga 3. Ca semn de mulțumire și recunoștință pentru această performanță, am felicitat oficial întreaga echipă și staff-ul tehnic, urându-le succes în Liga 3”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, făcând totodată o invitație conducerii administrative a clubului să acceseze fondurile nerambursabile puse la dispoziție de instituție pentru sport.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img