vineri, 26 aprilie, 2024

Întâmpină primăvara cu accesoriile handmade de la Târgul Mărțișor, de la Iulius Mall Iași!

Distribuie:

Publicat:

„Primăvara începe cu tine”, spune o celebră melodie, iar aceasta trebuie sărbătorită cu mărțișoarele de la Iulius Mall Iași, zicem noi. Până pe 8 martie 2022, pregătește-te de sosirea primăverii cu accesoriile handmade, obiectele decorative și tricotate, disponibile în cadrul Târgului Mărțișor!

Un nou anotimp începe să își facă simțită prezența și trebuie sărbătorit așa cum se cuvine: cu mărțișoare oferite în dar celor dragi. Până pe 8 martie, vestitorul primăverii te așteaptă la Iulius Mall Iași, alături de alte accesorii handmade, obiecte decorative și tricotate.

Aflat la parter, târgul reuneşte o multitudine de modele de mărțișoare ce vor fi purtate cu mândrie în piept, de la tradiționalul coșar și potcoava aducătoare de noroc, până la vesela buburuză și ghiocelul plăpând. Ziua de 1 Martie semnifică și pentru cei mici un moment frumos, când are loc tradiționalul schimb de mărțișoare, astfel că la târg vor găsi și ei o multitudine de modele cu personajele lor preferate.

De asemenea, le poți ura celor dragi „O primăvară frumoasă!” într-un mod unic, prin accesoriile și decorațiunile handmade, realizate cu multă grijă și migală de către artizani. Brățări, lănțișoare, insigne, clasicele broșe și multe altele te așteaptă să le descoperi și să le oferi drept cadou. Articolele tricotate își pot face și ele foarte ușor loc pe listă, iar tu poți alege dintre jucăriile realizate manual, căciulițe și alte obiecte pentru cei mici.

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img