joi, 28 martie, 2024

”Nu am vazut niciodata o asemenea atmosfera”

Distribuie:

Publicat:

Partida dintre HC Vaslui si Politehnica Iasi s-a jucat intr-o sala aproape plina, insa cu oameni ramasi pe dinafara, din cauza masurilor de securitate luate de jandarmi, pentru preintampinarea eventualelor conflicte intre galerii. A fost spectacol pe teren, dar si in tribuna, lucru remarcat de jucatorii vasluieni.

” Le multumim suporterilor. A fost o atmosfera incredibila. E al patrulea an de cand sunt la Vaslui. Nu am vazut niciodata o asemenea atmosfera. Multumim fanilor si galeriei de la fotbal. Cu ajutorul lor am intors deficitul de patru goluri si sa castigam”, a spus Mihai Bujor.

”A fost o atmosfera superba, cu spectatori superbi, de ambele tabere. Ma bucur ca am facut si noi spectacol pe teren, iar la final ne-am bucurat impreuna”, a completat Bogdan Pralea.

Meciul a fost echilibrat, Politehnica Iasi dovedindu-se o adversara greu de batut, care a cedat abia pe final de meci.

”A fost un meci foarte greu. Iasiul venea dupa doua infrangeri si avea nevoie de o victorie, pentru a se mentine in lupta pentru play-off. Am facut ceva greseli in prima parte a meciului, dupa care am reusit sa ne revenim, sa intram in joc si sa obtinem cele trei puncte”, a declarat omul numarul 1 al meciului, Bogdan Pralea.

Si Mihai Bujor recunoaste ca Vasluiul a muncit mult pentru punctele obtinute” ”A fost un meci greu, unul foarte muncit. In prima repriza am avut unele scapari. In a doua repriza am remediat toate greselile, iar cu ajutorul publicului am reusit sa obtinem un rezultat bun pentru noi. Speram sa o tinem asa si in urmatoarele jocuri”.
Gratie acestui rezultat, HC Vaslui a urcat pe locul 3 in Liga Zimbrilor, cu sase puncte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img