joi, 25 aprilie, 2024

NU este o gluma! A aparut o noua metoda de VIOL! Cum se numeste si cine sunt cei afectati

Distribuie:

Publicat:

Violul este considerata una din cele mai traumatizante experiente din cate pot exista, iar victimele ajung sa fie afectate ani la randul, in urma unui asfel de episod. Cu totul diferita insa este practica “violul portofelului”, o activitate care a luat nastere in mediul virtual si in care, de cele mai multe ori, victime ajung sa fie barbatii.

Potrivit Dailystar.co.uk, sute de barbati din Marea Britanie ajung sa se simta stimulati atunci cand o femeie ii domina si le da ordine in ceea ce priveste felul in care sa isi cheltuie banii.

Spre deosebire de “barbatii sponsori“, acestia nu ajung nici macar sa se intalneasca cu femeile in contul carora livreaza sume de bani, la comanda lor. Simplul fapt ca cineva “se folosete” de potenta lor financiar, para sa le aduca satisfactie.

Un astfel de exemplu este Bill, un barbat in varsta de 60 de ani.

In ultimii 40 de ani cred ca am cheltuit in jur de 200.000 de dolari. Am intalnit tot felul de femei online, insa pe cea care m-a ademenit cu adevarat am cunoscut-o in urma cu doi ani si este cu adevarat o zeita“, a marturisit barbatul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img