vineri, 26 aprilie, 2024

„Nu mai sunt cu Alex Bobicioiu!” Fanii au crezut că nu aud bine! Ce au dezvăluit Simina Loica și Bogdan Mocanu, în timpul live-ului

Distribuie:

Publicat:

Simina Loica și Bogdan Mocanu au intrat live pe TikTok, pentru a sta de vorbă cu fanii lor și pentru a le răspunde la întrebări.

Nu cu mult timp în urmă, Simina Loica și Alex Zănoagă anunțau oficial că nu mai formează un cuplu, iar această veste a picat ca un trăsnet pentru fanii cuplului.

La scurt timp după, bruneta a mers la mare alături de mama sa, dar și de fiul ei, Dominic, însă fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei” a fost surprinsă și în prezența lui Alex Bobicioiu, un fost coleg din cadrul show-ului matrimonial.

Din acest motiv, mulți dintre fani au crezut chiar că Simina Loica și Alex Bobicioiu formează un cuplu, însă niciunul dintre tineri nu a ieșit cu o declarație oficială privind acest aspect.

Ei bine, cu toate acestea, recent, Simina Loica și Bogdan Mocanu au intrat live pe platforma TikTok, pentru a sta de vorbă cu fanii lor și pentru a le răspunde acestora la anumite curiozități, iar o discuție surprinsă între cei doi i-a lăsat mască pe fani.

Despre ce au vorbit Simina și Bogdan în timpul live-ului

În timpul live-ului de pe platforma de socializare, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, iar cele mai multe curiozități ale acestora au fost legate de relația Siminei cu Alex

Zănoagă, motiv pentru care foarte mulți internauți au întrebat-o pe brunetă dacă mai formează sau nu un cuplu cu tatăl copilului ei.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img