joi, 18 aprilie, 2024

Nu o sa crezi ce minuni face scortisoara fiarta

Distribuie:

Publicat:

Multi medici au incercat de-a lungul timpului sa isi explice beneficiile uluitoare ale scortisoarei si mierii asupra sanatatii. Cele doua alimente consumate impreuna ofera energie cat 10 mese sanatoase si asta nu e tot! 

Scortisoara fiarta cu miere: la ce serveste acest remediu naturist

Mierea este un aliment complet: indulceste preparatele culinare si lupta impotriva bacteriilor care fac rau celulelor din organismul nostru. 50 de grame de scortisoara fiarta intr-o craticioara cu apa si doua lingurite de miere poate fi remediul de care persoanele cu colesterolul ridicat au nevoie. 

Scortisoara are efecte benefice asupra persoanelor predispuse la diabet (din cauze genetice ori din cauza stilului de viata) si chiar celor care sufera deja de diabet de tip 2.

Doua lingurite din remediul descris de mai sus pe stomacul gol tin la distanta bacteriile si ciupercile. Aceasta licoare speciala elimina radicalii liberi cauzatori de cancer, imbunatateste circulatia sangelui si reduce nivelul de zahar din sange.

E important de precizat ca persoanele care nu pot consuma miere din motive medicale ori cei alergici la scortisoara nu pot urma acest remediu natural. Din aceasta licoare se iau doua guri dimineata, inainte de micul dejun, si dupa masa de pranz. Se tine la frigider sau la intr-o incapere rece (in camara, de pilda) pentru a-si pastra toate proprietatile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img