vineri, 29 martie, 2024

Nu știți ce să mâncați la cină? Iată o rețetă delicioasă de la Cori Grămescu

Distribuie:

Publicat:

Cu toții știm că cina este, de obicei, ultima masă a zilei și constă din produse alimentare ușor de digerat care asigură cantitatea energetică necesară pentru timpul somnului. Sunt multe variante de preparate pentru cină. Nutriționista Cori Grămescu reocmandă o salată caldă de hummus.

Cina nu trebuie mâncată prea târziu, adică nu cu foarte puțin timp înainte de culcare. Specialiștii mai spun că ora cinei depinde de ora la care te culci de fapt. Salata de hummus este una dintre variantele hrănitoare și ușor de preparat pentru masa de seară.

Rețeta de hummus cald de la Cori Grămescu

Nutriționista a venit cu ”o propunere super interesantă de cină” pe care ar trebui să o încercați măcar o dată – hummus cald cu salată asortată.

”Pentru hummus avem nevoie de o conservă de năut pe care o scurgem și spălăm bine boabele de năut, apoi le punem la fiert în apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat. După ce au dat în clocot 2-3 minute le luăm de pe foc și le scurgem în sită. În mixerul de bucătărie punem boabele de năut calde, o lingură tahini, un cățel de usturoi, zeamă de la o lămâie și o legătură de pătrunjel tocată mărunt. Îl mâncăm cu o salată asortată făcută cu baby spanac, ruccola, castravete, ridichi, roșii, ardei copt, 10 măsline verzi și o lingură de capere cu dressing de oțet balsamic, sare și piper”, scrie Cori Grămescu pe Instagram.

Sursa clciksanatate.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img