vineri, 29 martie, 2024

Nu ti l-ai fi inchipuit niciodata pe Mircea Radu ca ar putea pati asta! Ce i-a facut sotia cand credea ca nimeni nu o vede

Distribuie:

Publicat:

Dupa mai bine de trei ani de casnicie, Mircea Radu si jumatatea lui, Raluca, au ajuns sa faca gesturi cel putin neobisnuite… din dragoste. Bruneta l-a urecheat in public pe fostul idol al femeilor care rezolva probleme in amor.

Desi ani la rand a auzit sute de povesti de amor, fostul prezentator al emisiunii “Din dragoste”, Mircea Radu, a facut aproape o religie din a o tine ascunsa pe a lui.

Insurat de mai bine de trei ani cu Raluca Olaru, o botosaneanca absolventa a Facultatii de Medicina, care i-a daruit un baietel, Mircea poate fi vazut extrem de rar in compania familiei. Cel putin, in public.

L-a tras de urechi

Desi avea zambetul pe buze, sotia lui Mircea Radu a facut un gest neasteptat dupa ce ea si prezentatorul au coborat din masina: l-a tras de ureche pe fostul idol al romancelor de la inceputul anilor 2000.

Sa fi fost oare un gest de afectiune sau pur si simplu o mustrare pentru ritmul greoi in care a coborat din jeep? E drept ca Mircea Radu nu mai este chiar un tinerel, avand acum 47 de ani, lucru care se vede si in firele albe si trasaturile din ce in ce mai rotunjoare. Cu aceleasi miscari greoaie, Mircea si-a urmat apoi sotia in curte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img