vineri, 29 martie, 2024

„Numai de tine aveam nevoie” Alex Bobicioiu, declarație publică pentru Simina Loica! Nu s-a mai putut abține și a spus tot ce simte

Distribuie:

Publicat:

Între Simina Loica și Alex Bobicioiu pare că există o pasiune destul de mare. Amândoi și-au făcut reciproc declarații de dragoste pe Instagram, cu doar câteva momente în urmă.

Nu mai este niciun dubiu că Alex Bobicioiu este îndrăgostit până peste cap de Simina Loica. După ce au dezvăluit tuturor că formează un cuplu, cei doi au dat frâu liber sentimentelor și au plecat la mare.

Acolo, cei doi s-au distrat pe cinste și și-au arătat dragostea în văzul tuturor. Acum, după ce toată lumea a flat că formează un cuplu, fostul prieten al lui Zănoagă îi face iubitei sale o declarație de dragoste pe Instagram.

În urmă cu circa trei luni, Simina Loica și Alex Zănoagă au decis să pună stop căsniciei lor din cazua discuțiilor aprinse și neînțelegerilor, spre surprinderea tuturor.

Ulterior, Simina a luat legătura cu Bobicioiu și, dintr-un prieten în care găsea un sprijin, s-a transformat în iubit. În ciuda faptului că relația lor nu este pe placul multor persoane, cei doi nu țin cont de gura lumii și fac tot ceea ce simt.

Alex Bobicioiu, mesaj direct pentru Simina

După ce cu doar câteva ore în urmă Simina a postat în mediul online o imagine cu un mesaj de dragoste, acum Alex Bobicioiu i-a luat prin surprindere pe internauți cu câteva versuri dintr-o melodie, care dau de înțeles

că este îndrăgostit până peste cap de noua sa iubită. 

„Numai de tine aveam nevoie

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img